O nama

Fitness & health studio Transform je specijalizirani studio za sprovođenje personalnih treninga i treninga u grupama sa ograničenim brojem vježbača. Transform je udruženje fitness i kondicionih trenera koji Vam uz stručno vođenje, asistiranje, korigovanje, savjetovanje, motivisanje i različite metode trenažnog procesa pomažu da ostvarite svoj cilj.

Zašto TRANSFORM?

TRANSFORM predstavlja stanje subjekta koje je nastalo kao uzrok transformacionog procesa (sistematično planiranog i programiranog vježbanja). Svaki transformacioni proces ima za cilj da iz tačke A (inicijalnog stanja) vježbača unaprijedi u tačku B (finalno stanje). Upravo zbog toga naš studio nosi istoimeni naziv TRANSFORM. Naš zadatak je da Vas transformišemo u svim segmentima Vaših psihofizičkih sposobnosti i samim time unesemo pozitivne promjene u Vaše živote.

Uz nas promijenite Vaš način života – TRANSFORM YOUR LIFESTYLE!

Naš rad sprovodimo u moderno opremljenom i jako funkcionalnom studiju koji se nalazi u ulici Patriotske lige 50, sarajevsko naselje Jezero. Studio je zatvorenog tipa i privatnog karaktera. Prilagođenim sistemom treninga koji sprovodimo (individualnim pristupom ili rad u malim grupama), trener može posvetiti pažnju svakom vježbaču i transformaciju sprovoditi efikasno. Treninzi se nekad mogu sprovoditi i na otvorenom (na odgovarajućim lokacijama) zavisno od želja vježbača i vremenskih uslova.

Ono što je jako važno napomenuti jeste činjenica da Vam naši treneri ne daju samo savjete u vezi treniranja, već da sa Vama prolaze cijeli proces transformacije vašeg načina života. Korigovanje, asistiranje i motivacija za vrijeme treninga, savjeti o treniranju, prehrani, dodacima prehrani, odmoru i mnoge druge stvari su samo dio onoga što Vam Transform i njegovi treneri mogu ponuditi!

Za svaki vid transformacije Vaših životnih navika stojimo Vam na raspolaganju, ali odluku o promjenama donosite isključivo VI, jer Transform slogan glasi: „NEĆE SAMO“!

One thought on “O nama

  • 11. Januara 2020. at 09:06
    Permalink

    Postovani, vjezba li se kod vas pillates ili joga? Ako da koje dane, sate i koja je cijena.

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *