Personalni trening 1 na 1

Personalni trening 1 na 1

Personalni trening predstavlja uključivanje personalnog trenera u trenažni proces rekreativca ili sportiste. Uloga personalnog trenera je da pomogne vježbaču da ostvari svoje ciljeve. Personalni trener je stručno osposobljen, kako formalnim tako i neformalnim obrazovanjem, posjeduje iskustvo i poznaje metodiku i metodologiju rada kojom će klijenta dovesti od tačke A do tačke B.

Kakvi mogu biti ciljevi?

Personalni trening ima širok dijapazon ciljeva. Kao najčešći ciljevi izdvajaju se unaprijeđenje kondicije, regulisanje zdravstvenog statusa te gubitak mase tijela.

Šta je to PT 1 na 1?

Personalni trening 1 na 1 podrazumjeva direktan rad trenera sa klijentom. Personalni trener planira i programira trenažni proces, prati, evaluira i prilagođava kako bi plan i program bio uspješno sproveden. Korekcija je jako bitan faktor jer na taj način klijent smanjuje mogućnost nepravilnog rada, samim time i prevenira potencijalnu povredu.

Prednosti rada 1 na 1

Ovo je oblik rada gdje je trener u potpunosti fokusiran i posvećen klijentu. Pažnja koja je usmjerena od strane trenera prema klijentu je od velikog značaja po pitanju raznih aspekata: motivacija, sigurnost i ispravnost vježbanja.

Zašto biste počeli sa PT 1 na 1?

Ovo je idealan način kako da počnete trenažni proces ukoliko ste apsolutni početnik i nemate iskustvo sa radom u teretani. Također, ukoliko već imate iskustvo sa radom u teretani a niste sigurni u vlastitu tehniku rada sa raznim rekvizitima i spravama, trening 1 na 1 je odličan način kako da uz pomoć stručnog lica prođete obuku i rad kako biste savladali sve tehnike rada. Na koncu, trening 1 na 1 je sjajan način da neko ko je već u trenažnom procesu isti unaprijedi i podigne na viši nivo.

Pricing

personalni trening 1 na 1

Prijavite se na personalni trening 1 na 1

Personalni trening 1 na 1

Ovdje se možete prijaviti na personalni trening 1 na 1(one on one),vježbač i trener.

Latest Photos

From Our Gym