KETTLEBELL Strength & Conditioning

KETTLEBELL Strength & Conditioning

KETTLEBELL Strength & Conditioning je drugačiji vid pristupa treningu snage i kondicije s akcentom na vježbe sa kettlebellom.

Naš KETTLEBELL Strength & Conditioning program će vam pomoći da ojačate, da se osjećate zdravije i dat će vam više energije tokom dana. Ovaj program također će vam pomoći da poboljšate svoju snagu, unaprijedite jezgro, ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju, a istovremeno topite masnoću i oblikujete zdrave i vitke mišiće.

Vježbe s kettlebellom uključuju više mišića istovremeno i aktiviraju više mišićnih grupa od većine tradicionalnih treninga. Opterećenje ćemo postepeno podizati i učiti nove obrasce pokreta kako bismo obezbijedili ultimativni oblik i funkciju vašeg tijela.

Namjenjen je kako muškarcima tako i ženama!

Grupni časovi će se održavati u grupama do 10 vježbača. Čekamo Vas!

kb1

TERMINI

Trener programa

igor kojadinović

Diplomirani je profesor sporta i tjelesnog odgoja.
Više od deset godina radi kao trener za snagu i kondiciju i rehabilitaciju povreda. Licenciran je i za funkcionalne treninge i dječiju atletiku.

Njegove specijalnosti su planiranje, programiranje i sprovođenje trenažnog procesa za sportiste, kao i za osobe koje se oporavljaju od povreda. 

KETTLEBELL Strength & Conditioning

program treninga koji Vam odgovara? prijavite se

KETTLEBELL Strength

& Conditioning Galerija

Savjeti KETTLEBELL Strength & Conditioning

Savjeti instruktora

Možda trenutno i najpopularniji trening u fitnes svijetu. Najviše zainterisovanih je upravo za ovaj program treninga , a tu smo i da s Vama podijelimo par savjeta o istom.