Transform personalni programi

Transformacioni proces u našem studiju se sprovodi kroz tri faze:

Svaka transformacija u našem individualnom treningu počinje funkcionalnom dijagnostikom uz pomoć koje trener uoči svaki deficit koji primarno treba korigovati.

Faza korekcije je individualna za svakog čovjeka i uslovljena je rezultatima inicijalnog testiranja.

Transformacijski trening počinje nakon što trener koriguje sve uočene deficite kod vježbača.

Najkonkretniji pristup trenažnom procesu jeste trening 1 na 1 (trener – vježbač).

Ovim pristupom trener se maksimalno može posvetiti svom vježbaču, programirajući i planirajući trenažni program, ishranu te ostale faktore koji će dovesti do željenog cilja.

U okviru individualnog treninga sprovode se i treninzi:
– 2 na 1 (rad u paru sa trenerom)
– 3 na 1 (rad u trojci sa trenerom)

Iako pristup nije 100% individualan, ipak ne spada u grupne treninge. Najveća prednost ovog tipa treninga jeste motivacijski faktor koji možete imati u vašem trening partneru.

Faza korekcije je individualna za svakog čovjeka i uslovljena je rezultatima inicijalnog testiranja.

Transformacijski trening počinje nakon što trener koriguje sve uočene deficite kod vježbača.

Naši treneri

ADNAN BAŽDAREVIĆ

Diplomirani profesor sporta i tjelesnog odgoja.Posjeduje licence za rad sa TRX suspension training, Trigger point foam roller, Functional training, Healty Back, Kettlebell/Girja.

DŽENAN BAŽDAREVIĆ

Bivši profesionalni sportista. 
Magistar sporta i tjelesnog odgoja
Certifikati koje posjeduje
• ISSA Certified Fitness Trainer
• TRX Training Qualified Instructor
• Kettlebell Instructor

jasmin jašarević

Magistar kineziologije Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu.
Licencirani TRX ST instruktor, a vlasnik je i međunarodno priznate licence Certified Functional Trainer Level 1 izdate od strane Perform Better, prestižne evropske asocijacije za funkcionalni trening, rehabilitaciju i performansu sportista.

igor kojadinović

Diplomirani je profesor sporta i tjelesnog odgoja.Više od deset godina radi kao trener za snagu i kondiciju i rehabilitaciju povreda.
Licenciran je i za funkcionalne treninge i dječiju atletiku.Njegove specijalnosti su planiranje, programiranje i sprovođenje trenažnog procesa za sportiste, kao i za osobe koje se oporavljaju od povreda.

Melisa Suljević

Student završne godine Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja. Aktivno se bavila plesom, sportskom gimnastikom i odbojkom. Posjeduje višegodišnje iskustvo u vođenju individualnih i grupnih programa sa rekreativcima. Trenutno je aktivan takmičar u olimpijskom dizanju tegova te osvajač drugog mjesta na državnom nivou.

Šejla Rajkić

Certificirani trener sa EQF level 3 certifikacijom za fitnes, dijagnostiku sportaša i rekreativaca, te specijalizacijama za core, dizanje tegova i kettlebell trening. Svoje znanje i iskustvo primjenjuje vođenjem individualnih i grupnih programa sa rekreativcima. Kroz stručno vođenje potiče rekreativce da ostvare svoje fitness ciljeve i otkriju svoj potencijal.

Personalni treninzi

Ukoliko želite da počnete raditi
sa personalnim trenerom
prijavite se

personalni trening galerija

Zašto izabrati personalni trening?

Zašto izabrati personalni trening?

Radi se o premium usluzi našeg fitness studija gdje imate priliku raditi 1:1 sa stručnim trenerom. Personalizirani pristup trenera prema vježbaču posebno je bitan kod planiranja i programiranja, praćenja i korekcije te evaluacije trenažnog procesa. Uvažavajući Vaše mogućnosti, zdravstveno stanje i potencijal trener će svoje znanje i iskustvo usmjeriti ka postizanju Vašeg cilja.