O nama

transform

O nama

Fitness & health studio Transform je specijalizirani studio za sprovođenje personalnih treninga i treninga u grupama sa ograničenim brojem vježbača. Transform je udruženje fitness i kondicionih trenera koji Vam uz stručno vođenje, asistiranje, korigovanje, savjetovanje, motivisanje i različite metode trenažnog procesa pomažu da ostvarite svoj cilj.

Misija i vizija

Svojom kompetencijom, stručnošću, kvalitetom i infrastrukturom Transform pruža izvrsne uslove građanima svih životnih dobi da uz pomoć posebno osmišljenog programa treninga dođu do rezultata koji podrazumijevaju poboljšanje opšteg zdravstvenog statusa, uklanjanje stresa, boli i deformiteta, te postizanje pravilnog držanja i konstitucije tijela.

Edukacije i radionice su sastavni dio našeg poslovanja kroz koje dodatno usavršavamo kadar, a ujedno činimo i društveno – korisnu dobrobit pomagajući drugim fitness i kondicioni trenerima da dođu do novih spoznaja i saznanja, sve u cilju da sport u okolini, kao i zdravlje stanovništva, podignemo na veći nivo.

Kroz godine koje dolaze Transform će nastojati da bude sinonim za sve one koji žele personalnim ili grupnim oblikom treninga unaprijediti svoj zdravstveni status. Pored toga, nastavit ćemo promovisati zdrave životne stilove, razvijati svijest stanovništva o važnosti fizičke aktivnosti u svakodnevnom životu, te svojim uspješnim radom činiti sugrađane sretnijim, produktivnijim i fizički unaprijeđenijim u odnosu na dosadašnje stanje.

transformteam2

Uz nas promijenite Vaš način života – TRANSFORM YOUR LIFESTYLE! Za svaki vid transformacije Vaših životnih navika stojimo Vam na raspolaganju, ali odluku o promjenama donosite isključivo VI, jer Transform slogan glasi: „NEĆE SAMO“!

Naši partneri

72+

Programa Treninga

30+

Dnevnih Klijenata

20+

Trening Sesija

1000+

Zadovoljnih Klijenata

Šta nudi Fitness & health studio Transform?

Naš zadatak je da Vas transformišemo u svim segmentima Vaših psihofizičkih sposobnosti i samim time unesemo pozitivne promjene u Vaše živote.