Personalni trening 3 na 1

personalni trening 3 na 1

Personalni trening predstavlja uključivanje personalnog trenera u trenažni proces rekreativca ili sportiste. Uloga personalnog trenera je da pomogne vježbaču da ostvari svoje ciljeve. Personalni trener je stručno osposobljen, kako formalnim tako i neformalnim obrazovanjem, posjeduje iskustvo i poznaje metodiku i metodologiju rada kojom će klijenta dovesti od tačke A do tačke B.

Kakvi mogu biti ciljevi?

Personalni trening ima širok dijapazon ciljeva. Kao najčešći ciljevi izdvajaju se unaprijeđenje kondicije, regulisanje zdravstvenog statusa te gubitak mase tijela.

Šta je to PT 3 na 1?

Personalni trening 3 na 1 podrazumjeva direktan rad trenera sa tri klijenta. Personalni trener planira i programira trenažni proces, prati, evaluira i prilagođava kako bi plan i program bio uspješno sproveden. Korekcija je jako bitan faktor jer na taj način klijenti smanjuju mogućnost nepravilnog rada, samim time i preveniraju potencijalne povrede. Iako je oblik rada 3 na 1, trenažni proces se prilagođava svakom pojedincu tako da vježbači mogu a i ne moraju raditi iste vježbe.

Prednosti rada 3 na 1

Ovo je oblik rada gdje je trener fokusiran na tri klijenta, prati, kontroliše i koriguje njihov rad na treningu. Personalni trening 3 na 1 možete raditi i sa članovima porodice ili rodbine, prijateljima, kolegama ili bilo kim drugim gdje vježbači međusobno motivišu jedni druge kako na dolazak tako i na kvalitetan rad na treningu. U radu 3 na 1 bitno je naglasiti i to da pažnja koja je usmjerena od strane trenera prema klijentu je od velikog značaja po pitanju raznih aspekata: motivacija, sigurnost i ispravnost vježbanja.

Zašto biste počeli sa PT 3 na 1?

Ovo je idealan način kako da počnete trenažni proces ukoliko imate ekipu s kojom se jako dobro slažete. Personalnim treningom 3 na 1 ćete unaprijediti vlastitu kondiciju i riješiti se stresa. Odlična je opcija i kada su u pitanju sportisti

Pricing

Personalni trening 3 na 1

Prijavite se na personalni trening 3 na 1

Latest Photos

From Our Gym

Personalni trening 3 na 1

Ovdje se možete prijaviti za personalni trening 3 na 1(rad u trojci sa trenerom)