preworkout

TRX Fundamental Training počeli smo sprovoditi 15. januara 2016. godine pod imenom TRX ST Workout. U početku program je bio baziran isključivo na TRX suspenzijskom trenažeru. Vremenom TRX ST Workout je evoluirao i postao mnogo više od samog treninga sa TRX Suspenzijskim trenažerom.

U septembru 2019. godine prefiksu TRX dodali smo “Fundamental Training”, što prema definiciji Međunarodne asocijacije za sport i nauku, predstavlja trening koji će ojačati slabosti, oporaviti nakon povrede, razviti bazičnu snagu u mišićima, tetivama i ligamentima, te unaprijediti zdravlje i opću tjelesnu pripremu.

Također, Fundamental Training je niz vježbi usmjerenih na unaprijeđenje zdravlje, otklanjanju akutnog i hroničnog bola, poboljšanje posture i općih motoričkih sposbnosti.

TRX Fundamental Training sprovodimo u grupama sa ograničenim brojem vježbača što omogućuje neposredan kontakt između instruktora i klijenta. Veliki značaj je na kvaliteti izvođenja vježbi, bez obzira da li se radi o početniku ili klijentu koji je već dugo s nama. Također, program je prilagodiv svim kategorijama vježbača.

Kroz TRX Fundamental Training koristimo funkcionalne rekvizite i provjerene metode treninga koje po dobro planiranom i programiranom receptu daju vrhunske rezultate sa klijentima.

Saznajte zašto je ovo naš najpopularniji grupni program!

TERMINI

Trener programa

jasmin jašarević

Magistar sporta i tjelesnog odgoja i licencirani TRX ST instruktor

Od 2017. godine je licencirani TRX ST instruktor, a vlasnik je i međunarodno priznate licence Certified Functional Trainer Level 1 izdate od strane Perform Better, prestižne evropske asocijacije za funkcionalni trening, rehabilitaciju i performansu sportista.

preworkout trening

program treninga koji Vam odgovara? prijavite se

preworkout training galerija

From Our Gym

placeholder-74.png

Zanimljivosti Preworkout treninga

PreWORKout trening je veoma popularan u današnjem modernom svijetu,ako želite saznati više savjete o ovoj vrsti treninga pročitajte detaljnije

Prednosti preWORKout programa

placeholder-95.png

PreWORKout trening je veoma popularan u današnjem modernom svijetu,ako želite saznati više savjete o ovoj vrsti treninga pročitajte detaljnije