Pilates Flow

purepilatesclass

PILATES FLOW je program idealan za one koji žele da ojačaju, održavaju svoje tijelo u optimalnoj formi, poprave držanje, povećaju fleksibilnost i pokretljivost, te riješe se konstantnog osjećaja umora i bolova u leđima!

Inovativan, izazovan i dinamičan čas, gdje pored tijela kao glavnog opterećenja povremeno koristimo i rekvizite (Pilates lopte, elastične trake, palice, magične prstenove i sl.) čijim korištenjem pred vaše mišiće postavljamo nove izazove.

Rad u malim grupama obezbjeđuje vježbačima intimniju i relaksirajuću atmosferu, te bolji nadzor instruktora. Sve to rezultira Vašim kvalitetnijim radom i bržim postizanjem vlastitih fitnes ciljeva.

Pilates Flow sa našim instruktoricama Arijanom Baždarević  i Amrom Kalabušić pred vas postavlja nove izazove i pomjera vaše granice!

amnasalcin-1024x581

TERMINI

Trener programa

AMRA oručević

Certificirani je instruktor grupnih treninga. Od aprila 2014. godine dio je tima Total body control- Pilates.

U cilju kontinuiranog usavršavanja bila je učesnik velikog broja međunarodnih aerobik i pilates konvencija u regionu. U avgustu 2015. godine učestvuje u yoga edukaciji i seminaru u organizaciji  Udruženja za psiho-fizički razvoj „E-motion“. 

Pilates Flow

program treninga koji Vam odgovara? prijavite se

Pilates Flow galerija

workout, ball, pilates-1931107.jpg

Savjeti Pilates Flow trenera

Veoma popularan fitnes trening posebno kod žena bez obzira na starosnu dob,naši profesionalni instruktori Vam savjetuju par savjeta što se tiče Pilates flow programa.