TRX Fundamental Training

TRX Fundamental Training počeli smo sprovoditi 15. januara 2016. godine pod imenom TRX ST Workout. U početku program je bio baziran isključivo na TRX suspenzijskom trenažeru. Vremenom TRX ST Workout je evoluirao i postao mnogo više od samog treninga sa TRX Suspenzijskim trenažerom.

U septembru 2019. godine prefiksu TRX dodali smo “Fundamental Training”, što prema definiciji Međunarodne asocijacije za sport i nauku, predstavlja trening koji će ojačati slabosti, oporaviti nakon povrede, razviti bazičnu snagu u mišićima, tetivama i ligamentima, te unaprijediti zdravlje i opću tjelesnu pripremu.

Također, Fundamental Training je niz vježbi usmjerenih na unaprijeđenje zdravlje, otklanjanju akutnog i hroničnog bola, poboljšanje posture i općih motoričkih sposbnosti.

TRX Fundamental Training sprovodimo u grupama sa ograničenim brojem vježbača što omogućuje neposredan kontakt između instruktora i klijenta. Veliki značaj je na kvaliteti izvođenja vježbi, bez obzira da li se radi o početniku ili klijentu koji je već dugo s nama. Također, program je prilagodiv svim kategorijama vježbača.

Kroz TRX Fundamental Training koristimo funkcionalne rekvizite i provjerene metode treninga koje po dobro planiranom i programiranom receptu daju vrhunske rezultate sa klijentima.

Saznajte zašto je ovo naš najpopularniji grupni program!

Termini

Ponedjeljak – srijeda – petak 19:30 sati

Ponedjeljak – srijeda – petak 20:30 sati

Utorak – četvrtak – nedjelja 16:30 sati

Utorak – četvrtak – nedjelja 17:30 sati

Utorak – četvrtak – nedjelja 18:30 sati

Trener

Jasmin Jašarević, magistar sporta i tjelesnog odgoja i licencirani TRX ST instruktor

Prijavite se za besplatan probni čas