Transform your lifestyle

Naše trenažne tehnologije predstavljaju jedinstven sistem treninga i oporavka prilagođen svakom vježbaču zasebno. Cilj je da metodama rada opravda neophodni princip individualnosti. Sistem našeg treninga je integracija svih tehnologija i metoda treninga i oporavka, a sve sa ciljem unaprijeđenja zdravstvenog statusa.

Zakonitosti trenažnog procesa osnov su našeg treninga i srž svake transformacije. Ispoštovati zakonitosti trenažnog procesa znači raditi prema naučno dokazanim mehanizmima rada, a to znači da se mogućnost greške svodi na minimum.

Transform trening će Vam ponuditi savremene trenažere/rekvizite i vrhunske upute za korištenje istih. Raznovrsnost rekvizita obezbjeđuje nam širok spektar kinezioloških operatora/vježbi, što trenažni proces diže na veći nivo.

Naša iskustva su nam najbolja preporuka. Činjenica da smo kroz naš trening sportiste doveli do vrhunskih mogućnosti, rekreativcima uklonili ponovnu pojavu boli te poboljšali sastav i oblik tijela dovoljno govori o kvaliteti našeg rada.

Radujemo se svakom novom licu koji svoju transformaciju želi povjeriti nama jer to se uklapa u našu dugoročnu viziju – sistematično mijenjati svijest društva o tjelesnoj aktivnosti i kvalitetnim radom činiti dobrobiti za društvo.

Individualni programi

Grupni programi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *