O nama

Fitness & health studio Transform je specijalizirani studio za sprovođenje personalnih treninga i treninga u grupama sa ograničenim brojem vježbača. Transform je udruženje fitness i kondicionih trenera koji Vam uz stručno vođenje, asistiranje, korigovanje, savjetovanje, motivisanje i različite metode trenažnog procesa pomažu da ostvarite svoj cilj.

Zašto TRANSFORM?

TRANSFORM predstavlja stanje subjekta koje je nastalo kao uzrok transformacionog procesa (sistematično planiranog i programiranog vježbanja). Svaki transformacioni proces ima za cilj da iz tačke A (inicijalnog stanja) vježbača unaprijedi u tačku B (finalno stanje). Upravo zbog toga naš studio nosi istoimeni naziv TRANSFORM. Naš zadatak je da Vas transformišemo u svim segmentima Vaših psihofizičkih sposobnosti i samim time unesemo pozitivne promjene u Vaše živote.

Uz nas promijenite Vaš način života – TRANSFORM YOUR LIFESTYLE!

Naš rad sprovodimo u moderno opremljenom i jako funkcionalnom studiju koji se nalazi u ulici Patriotske lige 50, sarajevsko naselje Jezero. Studio je zatvorenog tipa i privatnog karaktera. Prilagođenim sistemom treninga koji sprovodimo (individualnim pristupom ili rad u malim grupama), trener može posvetiti pažnju svakom vježbaču i transformaciju sprovoditi efikasno. Treninzi se nekad mogu sprovoditi i na otvorenom (na odgovarajućim lokacijama) zavisno od želja vježbača i vremenskih uslova.

Ono što je jako važno napomenuti jeste činjenica da Vam naši treneri ne daju samo savjete u vezi treniranja, već da sa Vama prolaze cijeli proces transformacije vašeg načina života. Korigovanje, asistiranje i motivacija za vrijeme treninga, savjeti o treniranju, prehrani, dodacima prehrani, odmoru i mnoge druge stvari su samo dio onoga što Vam Transform i njegovi treneri mogu ponuditi!

Za svaki vid transformacije Vaših životnih navika stojimo Vam na raspolaganju, ali odluku o promjenama donosite isključivo VI, jer Transform slogan glasi: „NEĆE SAMO“!

2 thoughts on “O nama

 • 11. January 2020. at 09:06
  Permalink

  Postovani, vjezba li se kod vas pillates ili joga? Ako da koje dane, sate i koja je cijena.

  Reply
 • 23. October 2020. at 12:09
  Permalink

  Postovani. Zainteresovan sam za online kurs za preslonalnog trenera. Ja sam iz Crne Gore. Postoji li mogućnost pohadjanja kursa, koja je cijena, na koji nacin se pohadja, volio bih da znam vise detalja o svemu. Pozdrav

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *