Misija i vizija

Svojom kompetencijom, stručnošću, kvalitetom i infrastrukturom Transform pruža izvrsne uslove građanima svih životnih dobi da uz pomoć posebno osmišljenog programa treninga dođu do rezultata koji podrazumijevaju poboljšanje opšteg zdravstvenog statusa, uklanjanje stresa, boli i deformiteta, te postizanje pravilnog držanja i konstitucije tijela.

Edukacije i radionice su sastavni dio našeg poslovanja kroz koje dodatno usavršavamo kadar, a ujedno činimo i društveno – korisnu dobrobit pomagajući drugim fitness i kondicioni trenerima da dođu do novih spoznaja i saznanja, sve u cilju da sport u okolini, kao i zdravlje stanovništva, podignemo na veći nivo.

Kroz godine koje dolaze Transform će nastojati da bude sinonim za sve one koji žele personalnim ili grupnim oblikom treninga unaprijediti svoj zdravstveni status. Pored toga, nastavit ćemo promovisati zdrave životne stilove, razvijati svijest stanovništva o važnosti fizičke aktivnosti u svakodnevnom životu, te svojim uspješnim radom činiti sugrađane sretnijim, produktivnijim i fizički unaprijeđenijim u odnosu na dosadašnje stanje.