Transform trening

Transform trening predstavlja jedinstven sistem treninga i oporavka prilagođen svakom vježbaču zasebno. Njegov cilj je da metodama rada opravda princip individualnosti. Sistem našeg  treninga je integracija svih tehnologija i metoda treninga i oporavka, a sve sa ciljem unaprijeđenja zdravstvenog statusa.

Zakonitosti trenažnog procesa osnov su našeg treninga i srž svake transformacije. Ispoštovati zakonitosti trenažnog procesa znači raditi prema naučno dokazanim mehanizmima rada, a to znači da se mogućnost greške svodi na minimum.

Transform trening će Vam ponuditi savremene trenažere/rekvizite i vrhunske upute za korištenje istih. Raznovrsnost rekvizita obezbjeđuje nam širok spektar kinezioloških operatora/vježbi, što trenažni proces diže na veći nivo.

Naša iskustva su nam najbolja preporuka, a činjenica da smo kroz naš trening određene sportiste doveli do vrhunskih mogućnosti, rekreativcima otklonili ponovnu pojavu boli te poboljšali sastav i oblik tijela dovoljno govori o kvaliteti našeg rada.

Radujemo se svakom novom licu koji svoju transformaciju želi povjeriti nama jer to se uklapa u našu dugoročnu viziju – sistematično mijenjati svijest društva o tjelesnoj aktivnosti i kvalitetnim radom činiti dobrobiti za društvo.