Baždarević Adnan

BAŽDAREVIĆ ADNAN, diplomirani profesor sporta i tjelesnog odgoja. Diplomirao na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja 2009. godine, a dvije godine kasnije uspijeva odbraniti i Magistarski rad u polju transformacionih procesa.

U fitness industriju se kao personalni trener upušta odmah po završetku prvog stepena studiranja. Danas sa izuzetno dobrim rezultatima sprovodi različite programe treniranja, a među kojima prednjače programi za jačanje leđa, odnosno, programi za rješavanje bola u leđima i raznih kičmenih deformiteta koje nosi današnja svakodnevnica.

Treninzi za gubitak potkožnog masnog tkiva, podizanje opšte fizičke pripreme idr. samo su neki od programa koje sa uspjehom sprovodi sa svojim klijentima. Pored toga, programi ishrane za sve programe treniranja, su oblast kojoj je posvetio dosta vremena za vrijeme studiranja. Posjetilac je konvencija i fitness edukacija u Sarajevu i regionu koje se tiču tema prehrane i kičmenih deformiteta, ali bez izuzimanja i drugih programa treniranja.

Posjeduje licence za rad sa TRX suspension training, Trigger point foam roller, Functional training, Healty Back, Kettlebell/Girja.