Transform Sarajevo domaćin promocije knjige “Fit u trudnoći sa pilatesom”

Dragi naši vježbači, kao i kolege treneri, pozivamo vas na promociju knjige “Fit u trudnoći sa pilatesom”, autorice Tamare Vračar-Ratković.

Promocija pomenute knjige održat će se u prostorijama našeg studija na dan edukacije “Tijelo kao rekvizit za funkcionalni trening”, 18. februara u periodu od 13:30 do 14 sati.

Tamara Vračar-Ratković inače porijeklom iz Zagreba, a živi i radi u Beogradu. Uvaženi je i certificirani MK pilates edukator i instruktor za Srbiju i cijelu regiju. Posjeduje preko 20 godina iskustva u oblasti fitnesa, aerobika i pilatesa. Iza nje je preko 350 snimljenih serijala kao i različitih gostovanja i emitovanja u emisijama o zdravom vježbanju. Objavila je preko 100 različitih članaka na istu temu.

Tamara je inače i predavač na najavljenoj Pilates radionici za Pilates instruktore, fitnes trenere i fizioterapeute na temu “Tijelo kao rekvizit za funkcionalni trening”.

Radionica je jako korisna i otvorena je za ljude koji se rekreativno bave vježbanjem, trudnice i žene poslije poroda. Svi oni mogu saznati kako da na pravilan način koriste svoje tijelo kao rekvizit, a pri tome zadovolje sve uslove kako bi svaka vježba dobila na kvaliteti i efikasnosti.

Knjigu možete kupiti na promociji. Ukoliko niste u prilici da posjetite promociju, možete je rezervisati preko naše e-mail adrese info@transform.ba.

One thought on “Transform Sarajevo domaćin promocije knjige “Fit u trudnoći sa pilatesom”

 • 10. March 2019. at 18:37
  Permalink

  Ma ništa od nje…
  Tamara Vračar zlo neviđeno.
  I svi njeni.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *