Safet Hadžimusić Photography

Samo prave priče, samo stvari i djela koja će unaprijediti društvo i saradnja samo sa najboljima su zvijezde vodilje za Transform tim u 2017. godini. Samo tako i mi možemo napredovati!  Nakon lijepih informacija o saradnji sa brendovima Elit Nutrition i Alma-Ras, čast nam je predstaviti još jednog partnera.

Kroz photo shooting za novu opremu, imali smo priliku sarađivati sa Safetom Hadzimusićem, fotografom koji je već prepoznatljivo ime u svijetu fotografije. Znalac, profesionalac, strpljiv u saradnji i sa najzahtjevnijim klijentima, čovjek koji ”ima ono nešto” da napravi fotografiju koja priča priču. Neke od njegovih slika možete vidjeti na facebook page-u Safet Hadzimusic photography ili na njegovoj oficijalnoj stranici Safet Hadzimusic.

 

Mi smo imali srecu da sarađujemo sa Safetom praveći slike za novu sportsku opremu naše trenerske ekipe, uvjerili se u njegove ljudske i profesionalne kvalitete i sa te strane imamo samo riječi hvale, te tople preporuke za sve one koji žele da naprave fotografije koje su odlične i drugačije!

Ovom prilikom mu se zahvaljujemo na odličnim slikama, strpljenju i vremenu koje je izdvojio za nas.

Transform Sarajevo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *