Alma-Ras & Transform. Još jedan dokaz da neće samo!

Laganim koracima već gazimo 2017., a iza sebe ostavljamo godinu koju ćemo pamtiti po mnogo čemu. Ono što sigurno možemo potvrditi kao ekipa, jeste činjenica da svakodnevno analiziramo svoj rad, mogućnosti, mane i da sve ono što nudimo našim dragim vježbačima pokušavamo iz dana u dan podići na viši nivo. 2016. godina će definitivno biti obilježena kao jedna uspješna godina u kojoj smo uspjeli otvoriti drugi studio, proširiti ponudu za vježbače, proširiti ekipu trenera, sproveli smo neke ozbiljne projekte, a sve smo to zaključili saradnjom sa firmom koja predstavlja jedan od najboljih bosanskohercegovačkih brendova. Riječ je o Alma-Ras firmi, koja će u saradnji sa Transform ekipom promovirati svoju Aktiv liniju sportske odjeće. Svi naši treneri će biti obučeni u sportsku liniju Aktiv, a izuzetno dobra informacija za sve naše vježbače jeste da će u prostorijama našeg studija moći probati mušku i žensku liniju sportske opreme ovog proizvođača, i moći ostvariti popust prilikom kupovine kompleta opreme.

Naravno, da ovo ne bi bila priča bez pokrića, oprema je prije samog finaliziranja dogovora testirana od strane naših trenera kako kroz vođenje treninga, tako i kroz sam proces treninga, od rada i treninga u zatvorenim prostorijama (teretana), do treninga na otvorenom. Sportska linija Aktiv je apsolutno ”položila” sve testove koji su bitni jednom vježbaču po pitanju odabira sportske opreme za trening, a u kvalitet iste ćete se moći uskoro i svi  uvjeriti.

Za više informacija o testiranju sportske opreme iz linije Aktiv, nabavci i kupovini iste možete pitati bilo kojeg od naših trenera.

Vizija Transforma jeste stalno unaprijeđivanje na svim poljima sa kojima imamo dodira, pogotovo u smislu razvoja naših trenera, ponude, kao i grada Sarajeva u smjeru fitnes epicentra Bosne i Hercegovine, koji će biti prepoznatiljiv i u regionu po kvalitetu koji nudi.  Ta priča može biti uspješna samo uz partnere kakav je Alma-Ras. Domaći brendovi, svako u svojoj domeni djelovanja, a opet zajedno, do uspjeha. Domaće je najbolje! Idemo dalje. Neće samo! 🙂

 

One thought on “Alma-Ras & Transform. Još jedan dokaz da neće samo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *