Od 1. maja počinje online program Lifestyle TRANSFORMation

Obavještavamo sve naše kako trenutne tako i buduće vježbače da će od prvog maja početi naš prvi online program Lifestyle TRANSFORMation.

Kako mu i samo ime kaže, online program Lifestyle TRANSFORMation ima za cilj da unaprijedi kvalitet životnog stila naših vježbača. Program će u samom početku obuhvatati i naše vježbače grupnih TRX Fundamental Training i TRANSFORM Strength & Conditioning programa kao prijelazno rješenje do ponovnog otvaranja našeg studija uslijed pandemije COVID-19.

Lifestyle TRANSFORMation će obuhvatati tri jako bitne stavke: Trening, ishrana i motivacija.

Trening će biti stručno planiran, programiran i vođen od strane TRANSFORM tima. Koristit će se vježbe sa vlastitom težinom ali i rekviziti na koje možete računati u kućnim uslovima kao što su flaša vode, stolica, peškir, krpa i slično.

Ishranu će voditi magistra farmacije i student postdiplomskog studija nutricionizma Asja Sirbubalo. Mnogi njeni recepti s Instagram profila @mrvice_zdravlja bit će Vaši zdravi obroci. Cilj je da balansirana prehrana u budućnosti bude Vaša svakodnevnica.

Motivacioni faktor je jako bitan, a za njega će se pobrinuti vrhunski stručnjak iz te oblasti Jasna Bajraktarević.

Za sve nove članove obezbjedili smo besplatan probni period od 7 dana. Sve što je potrebno je da zapratite naše Facebook i Instagram stranice te pošaljete poruku “TRANSFORMACIJA” na bilo koju od te dvije društvene mreže. Naša ažurna ekipa će Vam dati sve informacije.

Budite uz nas jer zajedno možemo napraviti mnogo pozitivnih stvari!

Vaš TRANSFORM tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *