Vježbajte besplatno ALORA body&mind trening

Našu, sada već tradicionalnu, saradnju sa predstavništvom farmaceutske kuće Nobel za Bosnu i Hercegovinu za 2020. godinu počinjemo nešto ranije. Uslijed pandemije Koronavirusa ovogodišnje ALORA body&mind časove odlučili smo održavati besplatno putem Facebook grupe.

Alora body&mind trening grupa namijenjena je za sve osobe koje žele raditi na svom psihofizičkom stanju izvodeći vježbe koje su kombinacija jednostavnih joga elemenata i pilates vježbi. Pozivamo vas da nam se pridružite na online časovima uživo koje izvodimo u našim kućama u periodu izolacije.

#ostanikodkuće

Časove vodi licencirana instruktorica MK Pilatesa Arijana Baždarević.

Ovako osmišljeni časovi vam daju mogućnost redovnog vježbanja jednom sedmično, gdje želimo djelovati relaksirajuće na um i unaprijediti fleksibilnost. Vježbe imaju zadatak da ojačaju duboke mišiće i poprave držanje tijela. Krajnji cilj ovog programa jeste da sve sudionike grupe na ugodan način oslobodimo nakupljenog stresa i motivišemo za upražnjavanje fizičke aktivnosti pogotovo u periodu izolacije.

Ideja nam je razviti komunikaciju sa svim članovima grupe gdje bismo dijelili korisne informacije, članke, razgovarali na temu tjelovježbe, oslobađanja od stresa, ali i da pokrećemo druge relevantne bliske teme.

Ostanite kod kuće i budite strpljivi. 🙏🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *