Treći Sarajevo Training Convention uspješno održan, gosti odlaze uz lijepa iskustva i nove informacije

U sportskoj sali R Sport Centra u Sarajevu danas je održana 3. međunarodna naučno-praktična konferencija “Sarajevo Training Convention”.

Riječ je o najvećem bosansko-hercegovačkom skupu trenera, sportista, rekreativaca, zdravstvenih radnika i nutricionista s ciljem razmjene naučnih saznanja i bogatog iskustva iz prakse. Kao i prethodnih, i ovogodišnji Sarajevo Training Convention je okupio preko 100 gostiju iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Predavači na STC-u 2019 bili su Amela Ivković O’Reilly, Predrag Milošević, dr. sci Goran Marković i Dejan Ilić. Gosti su dobili aktuelne informacije u vezi sa ishranom, metodikom treninga snage, prevencijom i rehabilitacijom povrede hamstringsa te funkcionalnim treningom uz paradigmu kretanja.

Nakon predavanja gostima su uručeni certifikati koji dokazuju prisustvo.

Fitness & health studio Transform želi izraziti zahvalnost sponzorima i prijateljima projekta: Zlatnom sponzoru Adez, Srebrnim sponzorima Courtyard By Marriott i Grad Sarajevo, Bronzanim sponzorima Neofen, Općina Centar i J.U. Opća bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, Medijskim sponzorima Klix.ba, Antena Sarajevo, Radio Mix te Prijatelju projekta Sarajevska pivara.

Fotogaleriju možete pronaći na Facebook stranici Transform Sarajevo.

Uvjereni smo da svi gosti iz Sarajeva nose lijepe uspomene i nova znanja. Vidimo se 2020. godine na četvrtoj konferenciji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *