Uspješne kompanije, javne ustanove i lokalna zajednica prepoznali značaj STC-a

Treći po redu Sarajevo Training Convention i ove godine je privukao pažnju mnogih uspješnih kompanija u Bosni i Hercegovini, javnih ustanova i lokalne zajednice.

Fitness & health studio Transform, kao idejni tvorac i organizator Sarajevo Training Conventiona ima za cilj, između ostalog, približiti STC bosansko-hercegovačkim kompanijama. Sretni smo i ponosni što su mnogi shvatili značaj STC-a. S tim u vezi predstavljamo Vam one koji su pomogli projekat.

Zlatni sponzor: AdeZ

Predstavništvo svjetski poznate kompanije Coca-Cola u Bosni i Hercegovini odlučilo je podržati STC sa brendom AdeZ, gdje će svi učesnici ovogodišnje konferencije biti počašćeni zdravim i ukusnim doručkom na biljnoj bazi.

Naime, proizvodi AdeZ kombinacija su badema, riže, soje i zobi, vitamina i minerala, stevije (steviol glikozida) i voćnoga soka različitih vrsta voća u voćnim varijantama koje stvaraju bogat, gust sok sjajnog okusa u kojemu možete uživati u bilo kojem dobu dana bez dodanih šećera (osim prirodnih šećera u sjemenkama i voću). AdeZ nudi sjajan izbor okusa svima koji traže raznovrsne biljne hranjive tvari koji čine dio uravnotežene prehrane znajući kako više od dvije trećine naših dnevnih nutritivnih potreba treba dolaziti iz biljnih izvora. Prirodno ne sadržavaju laktozu i prikladni su za vegane.

Srebrni sponzori: Courtyard By Marriott i Grad Sarajevo

Jedna od najluksuznijih hotelskih grupacija koja posluje širom svijeta, Courtyard By Marriott, srebrni je sponzor Sarajevo Training Conventiona. Naime, osoblje hotela Courtyard By Marriott ugostit će predavače ovogodišnjeg STC-a.

Osim hotela Courtyard By Marriott srebrni sponzor je i Grad Sarajevo. Sarajevo Training Convention će ugostiti preko 100 gostiju iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Makedonije, a značaj događaja je prepoznao i Grad Sarajevo. Uvjereni smo da će se svi gosti osjećati ugodno u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Bronzani sponzori: Neofen, Dukat Fit, Opština Centar i J.U. Opća bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš”

Neofen je dugogodišnji partner Fitness & health studija Transform. Kao što smo uspješno sarađivali u okviru prethodnih događaja, vjerujemo da nas isto čeka i kroz Sarajevo Training Convention.

Dukat Fit je također bronzani sponzor. Svaki učesnik ovogodišnje konferencije imat će priliku koristiti poznati proteinski napitak Dukat Fit.

Opština Centar Sarajevo na čelu sa načelnikom dr. Nedžadom Ajnadžićem je, kao i prošle godine, prepoznala ozbiljan i bitan projekat kao što je STC i pomogla u organizaciji.

Također, ovogodišnjem STC-u će prisustvovati i osoblje J.U. Opća bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš” na čelu sa direktorom prim. dr. Zlatkom Kravićem.

Medijski sponzori: Klix.ba, Antena Sarajevo, Radio Mix

Najposjećeniji bosansko-hercegovački web portal Klix.ba jedan je od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg STC-a. S druge strane, radijski pokrovitelji su Antena Sarajevo i Radio Mix.

Prijatelj projekta: Sarajevska pivara

Naš partner kroz razne događaje, pa tako i Sarajevo Training Convention, je i Sarajevska pivara.

Osim pomenutih, Sarajevo Training Convention ove godine u suradnji sa Komorom diplomiranih zdravstvenih inžinjera svih profila Federacije Bosne i Hercegovine donio je odluku o vrednovanju trajne edukacije u kojem STC kategorizira kao “Kurs treće kategorije” te isti vrednuje sa 5 bodova za sve učesnike seminara.

Fitness & health studio Transform se zahvaljuje svima na doprinosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *