Predstavljamo predavače STC-a: Amela Ivković O’Reilly, jedan od najpriznatijih bh. nutricionista

Jedan od najpriznatijih bosansko-hercegovačkih stručnjaka iz polja nutricionizma, Amela Ivković O’Reilly, otvorit će STC 2019.

Amela Ivković O’Reilly je diplomirani nutricionista i trenutno student magistarskog studija na Middlesex University u Londonu. Član je Udruženja nutricioniske Irske, Udruženja nutricionista Velike Britanije i Kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Kroz dugogodišnju karijeru sarađivala je s velikim stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture i kognitivne psihologije. Bogato iskustvo skupljala je godinama radeći na klinikama u Dublinu, Londonu i Gran Canariji, gdje još uvijek ima svoje pacijente. Uz rad u privatnoj praksi u Sarajevu, radila na korporativnom nivou na projektu za vodeću Evropsku kompaniju DM.

Sarađivala je na projektu UNDP-a o promociji lokalne, organske hrane. Predsjednik je skupštine Udruženja Green Council i s njima je radila na projektima oborazovanja djece o zdravom životu i projektu razvoja organske poljoprivrede u saradnji sa Heinrich Böll Fondacijom. Stručni je saradnik za veliki broj organizacija, lokalnih i internacionalih škola. Redovno drži predavanja na različite teme za lokalno stanovništvo, škole, korporativne organizacije i internacionale organizacije.

Predavanje Amele Ivković O’Reilly na temu “Body image, marketing i ishrana” počinje u 10 sati. Kroz temu ćete saznati kako hrana i vježbanje mogu doprinjeti pozitivnom pogledu na naše tijelo, kako je zdravlje novo mršanje, šta je to izgled tijela i nova- zdravija perspektiva gledanja na naše tijelo, te šta je to svjesna ishrana.

Podsjećamo, prijave za ovogodišnji Sarajevo Training Convention možete izvršiti putem našeg weba. Sve informacije možete dobiti kroz e-mail info@transform.ba ili Facebook stranicu Transform Sarajevo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *