Sve je spremno za TransforMovement Therapy, instruktorica će biti Amna Salčin

Sutra počinje TransforMovement Therapy, grupni program koji je jedinstven stručno osmišljen trenažni patent ekipe Transforma.

Koristeći bazične pokrete i jednostavne rekvizite kroz TransforMovement Therapy ćete postići optimalnu mobilnost i odgovarajuću stabilnost u zglobovima kojima je to primarna funkcija, jakost kora i duboke muskulature, te na taj način unaprijediti funkcionalnost organizma.

Podsjećamo da je TransforMovement Therapy pravo rješenje za rekreativce koji se bave fitnesom, trčanjem, alpinizmom, planinarenjem, biciklizmom, skijanjem, ali i za profesionalne sportiste kao dopunski trening uz koji će unaprijediti funkcionalnost tijela i podići performansu na jedan viši nivo.

Čas će voditi Amna Salčin, studentica završne godine Fakulteta zdravstvenih studija smjer fizioterapije u Sarajevu. Fizioterapiju je spojila sa fitnessom i spoznala da je pokret pravi i osnovni lijek za tijelo, te da kroz trening može raditi na unaprijeđenju zdravstvenog statusa klijenta. Rehabilitacioni fitness program, kineziterapija i fizioterapija je nešto čemu posvećuje svoju pažnju i trud, te kroz šta se želi usavršavati i dalje.

Sve informacije možete dobiti putem e-maila info@transform.ba ili putem Facebook stranice Transform Sarajevo.

S nestrpljenjem čekamo utorak i 19:30 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *