Uspješno okončana još jedna sezona ALORA Body&Mind Outdoor Classa

Fitness & health studio Transform je u saradnji sa bh. predstavništvom farmaceutske kuće Nobel uspješno okončao ovogodišnji ALORA Body&Mind Outdoor Class.

ALORA Body&Mind Outdoor Class je jedan od najposjećenijih grupnih časova na otvorenom. I ovu godinu se održavao u Centru za sport i rekreaciju “Safet Zajko”, najčešće pod vedrim nebom i ugodnom prirodnom okruženju. U slučaju kišnog vremena čas smo preselili u salu u okviru Centra.

Sretni smo što smo već drugu godinu uspjeli biti dio subotne ljetne rutine stanovnika Sarajeva. Kompletan projekat je iskoordinisan od strane stručnog tima Transforma, dok nesebičnu podršku u organizaciji zahvaljujemo farmaceutskoj kući Nobel.

Podsjećamo, Pure Pilates Class, na čijoj platformi je i sproveden ALORA Body&Mind Outdoor Clas, organizuje se tokom cijele godine u prostorijama Fitness & Health studija Transform. Časovi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom u 18:30 sati. Adresa je Patriotske lige 55, R Sport Centar u naselju Jezero. Svoje mjesto možete rezervisati porukom u inbox Facebook stranice Transform Sarajevo ili e-mailom na info@transform.ba

One thought on “Uspješno okončana još jedna sezona ALORA Body&Mind Outdoor Classa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *