Alora Body&Mind Outdoor Class: Uživajte u besplatnim časovima do kraja augusta

Fitness & health studio Transform u saradnji sa bh. predstavništvom farmaceutske kuće Nobel i ove godine sa velikim uspjehom organizuje besplatne body&mind časove na otvorenom.

Alora Body&Mind Outdoor Class je novina i osvježenje za stanovnike općine Novi Grad. Naime, časovi su relaksirajućeg karaktera i pomažu polaznicima da na najbolji način započnu vikend. Časovi se održavaju na otvorenoj površini Centra za sport i rekreaciju “Safet Zajko”, što doprinosi samom konceptu časa.

Na Facebook stranici Transform Sarajevo možete pogledati fotogaleriju s časova, dok ispod u kratkom video uratku možete vidjeti kako sve to izgleda.

S obzirom da se časovi održavaju do kraja augusta, nadamo se da će isti i dalje biti adekvatno posjećeni, te da će mnogobrojni građani i dalje uživati u trenucima koje im poklanjaju Fitness & health studio Transform i Nobel.

Još jednom upućujemo zahvale našim poslovnim partnerima iz Nobela za Bosnu i Hercegovinu jer oni su prvi prepoznali značaj jednog ovakvog događaja u lokalnoj sredini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *