Održane dvije radionice Baby Bump Summer Edition: Visoka posjeta i sjajni utisci pomažu polaznicama

Fitness & health studio Transform je tokom mjeseca juna kroz Baby Bump Summer Edition otvorio svoja vrata brojnim trudnicama i porodiljama.

Prva radionica održana je 10. juna u prostorijama Fitness & health studija Transform, dok je drugo druženje bilo danas s početkom u 11 sati. Posjeta i interesovanje trudnica za ovaj ciklus psihofizičke pripreme su pozitivni i daju nam motiv da ostale održimo na visokom nivou.

Kroz jednokratne radionice planiraju se obraditi teme iz oblasti dojenja, ishrane trudnica i porodilja, psihološke pripreme trudnica, njege majke i novorođenčeta, benefitima vježbanja u trudnoći i brojnim drugim aktuelnim pitanjima.

Baby Bump Summer Edition trajat će do kraja augusta. Tokom mjeseca jula i augusta bit će održane još četiri radionice, a narednu najavljujemo za 8. juli gdje će naše trudnice imati priliku da slušaju prezentacije na temu “Par koraka do uspješnog dojenja” i “Ishrana trudnica i dojilja”

Zahvaljujemo se kompaniji Pharma Maac koja je Weleda poklonima obradovala naše trudnice i porodilje.

Sve informacije o radionicama možete saznati na Facebook stranici Baby Bump – Škola za trudnice i porodilje ili Transform Sarajevo, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nam se obratiti porukom na jednu od pomenutih Facebook stranica, te e-mailom na babybumpskola@gmail.com ili info@transform.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *