Transform otvara prijave za juli: Neka vaš izbor bude TRX ST Workout ili Pure Pilates Class

Obavještavamo sve naše vježbače, kao i one koji to žele postati da su prijave za TRX ST Workout i Pure Pilates Class za mjesec juli u toku.

S prvim danima ljeta otvaramo prijave za naše grupne programe naredni mjesec. U odnosu na dosadašnje termine, od 1. jula doći će do izmjene u terminima održavanja grupnih časova. Naime, umjesto Hatha Yoga Classa ponedjeljkom i srijedom u 18:30 sati na rasporedu će biti Pure Pilates Class, dok će petkom u 18:30 naši vježbači moći prisustvovati FitBall Pilatesu. Časove će voditi naša instruktorica Amra Oručević. TRX ST Workout ostaje u šest različitih termina: Utorak – četvrtak – nedjelja (16:30, 17:30, 18:30 i 20:30), te ponedjeljak – srijeda – petak (19:30 i 20:30).

Pure Pilates Class je idealan program za one koji žele bez zahtjevnih vježbi da ojačaju i održe svoje tijelo u optimalnoj formi, koriguju držanje, unaprijede fleksibilnost i pokretljivost kičmenog stuba, te da se rješe konstantnog osjećaja umora i bolova u leđima.

TRX ST Workout je intenzivan funkcionalni trening, usmjeren ka unaprijeđenju kondicionih sposobnosti pojedinca, formiranju mišićne mase, ubrzavanju metabolizma i sagorijevanju potkožnog masnog tkiva. Treninzi su dirigovani i stručno vođeni od strane licenciranog TRX ST instruktora, održavaju u grupama sa ograničenim brojem vježbača i pod direktnom kontrolom instruktora koji konstantno prati rad, koriguje greške i motiviše izvođenje.

Probni trening je besplatan, uz potrebnu najavu dolaska.

Sve potrebne informacije u vezi grupnih časova možete saznati kontaktom naše Facebook stranice ili e-mailom na info@transform.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *