Alora Body&Mind Outdoor Class: Velika posjeta na prvom ovogodišnjem času

Izvrsno vrijeme i prelijep ugođaj u Centru za sport i rekreaciju “Safet Zajko” upotpunili su današnji čas Pilatesa na otvorenom. Zvanično je počeo Alora body&mind Outdoor Class, jedan od najpopularnijih projekata u Sarajevu!

>>> Pogledajte još: Foto-galerija s današnjeg druženja

Kao i prošle godine, naši prijatelji iz farmaceutske kuće Nobel, predstavništva u Bosni i Hercgovini, uključeni su u projekat na način da su poklonili sugrađanima čas uz koji na najbolji način započinju vikend. Pored toga obezbjedili su i neophodnu opremu u vidu prostirki, te vode kao osvježenja.

Ponosni smo na činjenicu da je Nobel, nakon prošlogodišnjeg Alora body&mind Outdoor Class i ovogodišnjeg Deksalgin Snow Day, ponovo odabrao stručni tim Transforma da planira, programira, koordiniše i organizuje sportske aktivnosti za rekreativce.

Dugogodišnje iskustvo u radu sa rekreativcima svih dobi garantuje kvalitetnu tjelesnu aktivnost koja će na najbolji način relaksirati Vaš um i tijelo, opustiti Vas od stresa i odvesti u daljine psihološkog blagostanja, te na koncu ubrzati metabolizam, poboljšati opću tjelesnu pripremu, snagu, kondiciju, izdržljivost i fleksibilnost.

Pored ovog projekta, u toku je i Antistres Sunday koji se održava nedjeljom u 9 sati na prostoru zabavnog parka Sunnyland, te naše redovne aktivnosti u kojima TRANSFORMišemo način života naših vježbača ka boljem kroz individualni i grupni trening.

Sve detaljnije informacije možete dobiti u inboxu naše Facebook stranice ili e-mailom na info@transform.ba

Čekamo Vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *