Baby Bump Summer Edition: Transform organizuje ljetnu školu za trudnice i porodilje

Za sve “ljetne trudnice” imamo divne vijesti. Baby Bump škola za trudnice i porodilje u okviru svoje ponude nudi ljetno izdanje skole pod nazivom Summer edition!

Tokom ljetnih mjeseci kada se aktivnosti u našem gradu svedu na minimum zbog godišnjih odmora, neovisna kontinuirana škola za trudnice nudi Summer edition kojeg karakteriziraju jednokratne radionice za trudnice i porodilje. Kroz te radionice će se pokriti sve ključne teme kako bi i “ljetne trudnice” imale prilike čuti korisne informacije.

U okviru Baby Bump Summer Edition programa planirano je da se realizuje ciklus radionica u periodu juni, juli i august koje će tematikom pokriti oblasti ginekologije i akušerstva, psihologije, nutricionizma, pedijatrije, kao i mnoge druge.

Inače Baby Bump škola sa svojim redovnim rasporedom počinje od septembra i okuplja trudnice od 16. do 36. sedmice trudnoće, te porodilje od tri mjeseca do prve godine bebinog života.

Prihvatite najveći životni izazov i pridružite nam se na bezbjedan put od spremne trudnice do zadovoljne i sretne majke!

Podsjećamo, Fitness & health studio Transform Sarajevo je u januaru ove godine obogatio svoju ponudu uključivši prvu neovisnu školu za trudnice i porodilje. Sve informacije vezane za radionice u sklopu Summer Edition programa, kao i druge aktivnosti u sklopu Baby Bump škole za trudnice i porodilje, možete pratiti putem Facebook stranica Transform Sarajevo i Baby Bump.

One thought on “Baby Bump Summer Edition: Transform organizuje ljetnu školu za trudnice i porodilje

  • 3. June 2018. at 12:05
    Permalink

    Summer Gladiator Women Casual Cut-outs Open Toe Thick Heels 13cm Shoes …we prefer to honor lots of other world wide web internet sites around the web, even though they aren?t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *