Održan prvi Antistres Sunday na Trebeviću, narednu nedjelju novo druženje

Proteklog jutra u zajedničkoj organizaciji zabavnog parka Sunnyland i fitness & health studija Transform održan je prvi Antistres Sunday čas.

Trebevićke čari, vrhunsko gostoprimstvo osoblja Sunnylanda i kvalitetna tjelovježba stručnog tima Transforma pomoglo je vježbačima da na trenutak pobjegnu od svakodnevnice i nedjeljno jutro iskoriste za najbolji mogući početak dana.

Antistres trening je relaksirajuća metoda vježbanja koja nas vodi kroz elemente inspirisane yoga asanama uz duboko disanje i meditaciju. Izvođenje ovakvog časa u prirodnom okruženju, na čistom planinskom zraku bez sumnje na svakoga će dijelovati kao duboki antistres, podići će nivo energije i podstaći pozitivno raspoloženje. Pored toga održat ćete zdravlje svih zglobova, popraviti loše držanje tijela i ubrzati metabolizam. Ovo je vrhunska metoda kroz koju jačate i sjedinjujete duh, um i tijelo. Savršen naćin da se pripremite i započnete radnu sedmicu.

Podsjećamo, Antistres Sunday paket nudi (1) stručno osmišljen i koordinisan body & mind čas, (2) zdrav i ukusan doručak uslužen od strane osoblja centra Sunnyland i (3) besplatnu jednosatnu igraonicu za Vaše mališane. Cijena paketa iznosi 10,00 KM.

Antistres Sunday će u sedmicama koje su ispred nas biti redovan nedjeljni događaj, tako da svi oni koji su propustili današnji čas već naredne sedmice mogu doći uz prijavu i rezervaciju u inbox Facebook stranice Transform Sarajevo.

Galeriju s današnjeg časa možete pogledati u albumu na našoj Facebook stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *