Ljetni poklon Sarajlijama: Transform i Nobel uskoro počinju sa časovima na otvorenom!

Fitness & health studio Transform uz podršku predstavništva farmaceutske kuće Nobel u Bosni i Hercegovini od juna će ponovo organizovati ljetni projekat ALORA Body&Mind Outdoor Class.

Naime, radi se o časovima pod vedrim nebom i u predivnom prirodnom okruženju Centra Safet Zajko. Predvodit će ih licencirana instruktorica MK Pilatesa Arijana Baždarević u saradnji sa Amrom Kalabušić.

Sadržaj časa osmišljen je kao kombinacija jednostavnih Yoga elementa i pilates vježbi. Yoga asane će djelovati relaksirajuće na um i unaprijediti fleksibilnost. Pilates vježbe imaju zadatak da ojačaju duboke mišiće i poprave držanje tijela. Kombinujući ova dva programa imamo za cilj da na ugodan način sve prisutne oslobodimo nakupljenog stresa i motivišemo za upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Prošlogodišnji časovi bili su izuzetno popularni i posjećeni, a u to se možete uvjeriti i na našoj galeriji na Facebook stranici. S tim u vezi, napominjemo Vas da pratite našu stranicu i na vrijeme obezbjedite svoje mjesto.

Posjetite nas u Centru Safet Zajko i započnite vikend na najbolji način. Očekujemo Vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *