Personalni trening u Fitness studiju Transform

 

Dragi naši vježbači i vježbačice,

kao što ste mogli primjetiti, Fitness studio Transform je mjesto gdje možete vježbati pod punom kontrolom naših trenera, te time postići svoj zacrtani cilj i unaprijediti svoje zdravlje! TRANSFORM PROGRAMI, koje možete vidjeti u našoj ponudi, se odnose na treninge koje želite sprovoditi sa određenim rekvizitom ( TRX, ketllebell), ili sa specifičnim ciljem treniranja (prenatal & postatal workout, kondiciona priprema, stronger back, fat loss…). Međutim, naravno, tu nisu pobrojani svi mogući CILJEVI KOJE MOŽETE POSTIĆI SA NAMA. Bez obzira šta željeli postići kroz fitness vježbanje, mi vam to možemo omogućiti kroz neki od pobrojanih rekvizita, ali i kroz mnoge druge metode i rekvizite koje nismo spomenuli. Ono što je važno istaći jeste da u našem studiju možete izabrati način na koji ćete trenirati, odnosno, hoće li to biti 1 na 1 sa trenerom ili u manjoj grupi.

Vi i vaš trener, ili treniranje u paru sa najboljom drugaricom/drugom, bračnim partnerom, ili u manjoj ali probranoj grupi, a da pri tome program vježbanja bude maksimalno prilagođen vašem cilju i potrebama! Sve na jednom mjestu, maksimalno prilagođeno vama, vašem cilju i vašim potrebama – Fitness studio Transform!

Paketi ponude koje nudimo su:

Paket 1: Trening 1 na 1 za sve vrste ciljeva treniranja
Paket Uključuje 12 treninga (1 na 1 sa fitness instruktorom) mjesečno, odnosno, 3 puta sedmično.

Paket 2: Trening u paru za sve vrste ciljeva treniranja
Paket uključuje 12 treninga ( 2 vježbača istovremeno) mjesečno, odnosno, 3 puta sedmično.

Paket 3: Grupni treninzi za sve vrste treniranja
Paket uključuje 12 treninga (4 vježbača istovremeno) mjesečno, odnosno, 3 puta sedmično.

Paket 4:  Prenatalni & Postnatalni trening
Paket se odnosi na zene porodilje i ukljucuje treninge 1 na 1, treninge u paru,kao i grupne treninge 2-3 puta sedmicno.Kombinacija Pilates i fitness vježbi za cijelo tijelo uz stalni nadzor trenera!

Paket 5: Kondiciona priprema
Broj treninga po dogovoru s obzirom da specifičnost treniranja.

Pakt 6: Flexi pakat
Broj treninga, mjesto treniranja i ostale pojedinosti po dogovoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *