Health & Fitness studio Transform učesnik ovogodišnjeg Ladies Nighta

Health & Fitness studio Transform uzeo je učešće u okviru ovogodišnjeg Ladies Nighta, večeri organizovanoj 23. novembra u sarajevskom Cinema Cityju.

Novembarska Ladies Night je bila i svojevrsna uvertira za završno ovogodišnje druženje u decembru, pa je stoga sve bilo u prazničnom ambijentu, od uređenja prostora do sjajne komedije „Božić kod zločestih mama“ u kojoj su dame uživale.

Lijepe dame, vesela nasmijana lica, sreća, radost i pozitivna atmosfera, sve smo ovo mogli vidjeti na Ladies Night druženju čija je misija ovog puta bila zdravlje i zdrav život.

Tako su sve dame imale priliku prije projekcije filma pogledati i isprobati vježbe istezanja za radnim stolom koje su demonstrirale Arijana Baždarević i Amra Kalabušić, fitness instruktorice Health & Fitness Studija Transform, a koje pomažu da se tijelo lakše „izbori“ sa višesatnim sjedenjem u jednom položaju, piše portal Ljepota i zdravlje.

Health & Fitness studio Transform je sretan zbog poziva na jedan ovako značajan skup, promovisajući vlastite vrijednosti s ciljem unaprijeđenja zdravstvenog statusa društva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *