Transform učestvovao na 10. po redu trci “Race for the cure”

U subotu je na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu održan deseti po redu događaj “Race for the cure”, inače trka u kojoj su stotine žena slavile život.

Poslije uspješne ljetne sezone Fitness studija Transform i farmaceutske kuće NOBEL kroz ALORA Body&Mind časove na otvorenom, druženje se nastavilo i to na 10. rođendanu popularnog događaja “Race for the cure” – šetnja/trka za ozdravljenje u borbi protiv karcinoma dojke.

Naš ženski dio ekipe Baždarević Arijana i Kalabušić Amra su imale tu čast da “razgibaju” preko stotine žena. Ovaj čas nije bio običan – naprotiv, bio je više nego emotivan jer su gledale u oči ženama koje se bore ili su dobile bitku sa ovom opakom bolešću.

“Zahvaljujemo se kompaniji NOBEL na pozivu, kao i organizatoru što su nam ukazali povjerenje. Učešće na ovom događaju predstavlja veliku čast za nas”, riječi su Baždarević Arijane.

Transform nastavlja podržavati sve pozitivne priče u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Nakon pomenutog ALORA Body&Mind časa na otvorenom, kao i NEOFEN Fitness Challenge događaja, u najavi je organizacija službene STC TRX ST edukacije za sve fitness trenere u Bosni i Hercegovini koji žele imati svjetski priznati certifikat o korištenju jednog od najučestalijih rekvizita u fitnessu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *