TRANSFORM pomaže prijatelju: Kupite majicu i spasite Alenov život!

Fitness studio Transform Sarajevo, u saradnji sa ljudima dobre volje, organizuje humanitarnu misiju s ciljem pomoći teško bolesnom Alenu Ćiriću!

Alen Ćirić je doktorant na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu, gdje obnaša i funkciju asistenta. Bivši je nogometaš FK Željezničar, te kondicioni trener FK Sarajevo. Već nekoliko sedmica se nalazi u teškom zdravstvenom stanju i sada je neophodno premještanje i liječenje na klinici u Munchenu.

Ćiro je, prije svega, prijatelj Transforma. Svojim intelektualnim sposobnostima, teorijskom i praktičnom stručnošću u više navrata je pomagao rad Fitnessa. Najmanje što možemo uraditi za njega je da TRANSFORM majice pustimo u prodaju gdje će svako, onoliko koliko može, platiti majicu.

Dakle, cijena NIJE postavljena. Cijenu određujete VI i plaćate onoliko koliko možete!

Za sve informacije kontaktirajte nas u inbox Facebook stranice ili na broj: 061/550-049.

Podsjetimo, uplate iz Bosne i Hercegovine možete izvršiti na transakcijski račun 3389 002 581 260 317, te pozivom na broj 090 292 044 gdje donirate 3 KM za Alena Ćirića. Pozivi su mogući samo s BH Telecom mreže.

Molimo sve naše vježbače, kao i one koji to nisu, da se odazovu humanitarnoj akciji i da zajedno pokušamo spasiti jedan mladi život!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *