Neofen Challenge: Fitness izazov na otvorenom uz druženje i vrijedne nagrade

Fitness studio Transform Sarajevo u saradnji sa farmaceutskom kućom Farmavita/Belupo početkom oktobra 2017. organizovat će fitness izazov u glavnom gradu BiH pod nazivom “Neofen Challenge”.

Neofen Challenge će biti izvrsna prilika za sve rekreativce da se okušaju u testiranju svojih mogućnosti kroz određene vježbe i poligone. Sadržaj takmičenja će biti prilagođen muškoj i ženskoj kategoriji, kao i svima koji se žele prepustiti jednodnevnoj fitness avanturi bez obzira na nivo kondicijske pripreme i motoričkih sposobnosti.

Sam protokol takmičenja će biti objavljen nekoliko dana prije samog događaja, a tokom mjeseca septembra će Transform ekipa izbaciti neke od mogućih vježbi kako bi svi oni koji planiraju učestvovati bili spremni.

Događaj će biti održan 1. oktobra sa početkom u 10 sati na ljetnoj bini kod Zemaljskog muzije u Sarajevu. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, zamjenska opcija je spremna i o tome ćete biti pravovremeno obavješteni.

Pozivamo sve koji praktikuju tjelesnu aktivnost i vježbanje bilo koje vrste da rezervišu svoje mjesto i pridruže se izvrsnoj nedeljnoj zabavi. Vrijedi napomenuti i to da je naš partner u ovom projektu, farmaceutska kuća Farmavita/Belupo, obezbjedila vrijedne nagrade za najuspješnije u obje kategorije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *