Pilates u Transformu: Časovi prilagođeni početnicima i naprednim vježbačima

Fitness studio Transform Sarajevo na čelu sa prof. Arijanom Baždarević, licenciranom instruktoricom Pilatesa po MK Metodi već godinama uspješno realizira časove Pilatesa za početnike i napredne vježbače.

Pilates se u našem studiju sprovodi u dva oblika – Mat Flow Pilates i Fit Flow Pilates.

Mat Flow Pilates

Mat Flow Pilates je idealan za one koji žele bez zahtjevnih vježbi da ojačaju te održavaju svoje tijelo u optimalnoj formi, poprave posturu tijela, povećaju fleksibilnost i pokretljivost kičmenog stuba, te riješe se konstantnog osjećaja umora i bolova u leđima.

Mat Flow Pilates ne zahtjeva određeni nivo forme, niti iskustvo u Pilatesu. Za ovaj program presudna je samo Vaša dobra volja da se aktivirate i unesete pozitivne navike u svoju svakodnevnicu. Mat Flow Pilates se preporučuje početnicima koji će vrlo brzo osjetiti benefite Pilatesa. Čas pun fluidnosti i pozitivne energije kroz koji se upražnjavaju osnovne Pilates vježba sa modifikacijama i progresijama istih zadovoljit će sigurno Vaše potrebe.

Specifično za naš studio je da radimo u malim grupama i na taj način obezbjeđujemo vježbačima intimniju, relaksirajuću atmosferu i poluindividualan pristup, što zasigurno garantuje kvalitetnije i učinkovitije izvođenje vježbi.

Vrijeme održavanja: Utorak i četvrtak u 20 sati.

Fit Flow Pilates

Fit Flow Pilates je namjenjen naprednim vježbačima sa iskustvom. Inovativan, izazovan i vrlo dinamičan čas gdje pored tijela kao glavnog opterećenja koristimo i sitne rekvizite poput Pilates lopti, elastičnih traka, pješčanih tegova, Pilates prstenova i druge. Ovaj program pred Vas postavlja nove izazove i pomjera Vaše granice!

Kako bismo izbjegli rizik od mogućih povreda kod vježbača, ovom programu omogućen je pristup samo vježbačima koji iza sebe imaju određeno iskustvo sa Pilatesom ili sličnim programima.

Vrijeme održavanja: Ponedjeljak, srijeda i petak u 19 sati.

Uvjereni smo da ćete i Vi naći adekvatan program Pilatesa za sebe i na taj način biti jedan od stotine TRANSFORMisanih vježbača u našem studiju.

Sve dodatne informacije možete dobiti na Facebook stranici Transform Sarajevo ili e-mail info@transform.ba

Vaš TRANSFORM Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *