Personalni trening u Transformu: Različiti programi TRANSFORMacije u pravim rukama

Fitness studio Transform Sarajevo godinama unazad uspješno sprovodi različite vrste TRANSFORMacije svojih vježbača koji imaju različite ciljeve.

Školovana, iskusna i krajnje pozitivna ekipa Transforma svoju neformalnu edukaciju uspješno sprovodi u različitim oblastima fitnessa i zdravog života. Ukoliko želite da izgubite potkožno masno tkivo, dostignete optimalan nivo tjelesne pripreme, uklonite bolove u leđima ili postignete neki drugi cilj, obratite nam se porukom na Facebook stranici ili mailom na info@trasform.ba i odlučno krenite po Vaš cilj.

Treninzi u Transformu popraćeni su savremenom tehnologijom trenažnog procesa, usmjerene prije svega na podizanje nivoa zdravstvenog statusa vježbača, a onda i na unaprijeđenju njegovog psiho-motornog statusa. Sve to podrazumjeva Transform dijagnostiku koja je novitet na bh. fitness tržištu i već polako postaje brend.

Uvjereni smo da će Transform biti pravi izbor za Vas, stoga kontaktirajte nas na gore navedene podatke i budite jedni od TRANSFORMisanih vježbača pod motom #nećesamo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *