NOBEL i TRANSFORM nastavljaju saradnju: Neka Vaše subotnje jutro počne uz Body and Mind čas

Farmaceutska kompanija NOBEL i fitnes studio TRANSFORM su došli na ideju da ovo ljeto svojim sugrađanima poklone besplatne Body and Mind časove na otvorenom i na taj način promovišu zdrav život bez stresa.

Na radost svih naših sugrađana ova suradnja se nastavlja do septembra tekuće godine i svi su dobro došli na naš Alora body&mind Outdoor Class koji se održava svake subote od 8.30h do 9.30h na travnatoj površini Centra za sport i rekreaciju „Safet Zajko“.

„Vlada veliko interesovanje za naše časove na otvorenom i jako smo sretni zbog toga. Svaka subota je novi izazov kako za nas instruktore tako vjerujem i za vježbače koji nas vjerno prate i posjećuju. Drago nam je da svake subote okupimo na desetine žena svih generacija i što iz časa u čas viđamo nova lica koja nam se priključuju i prakticiraju naše časove. Njihovo zadovoljstvo i pozitivne reakcije su nam potvrda da smo ovom gradu poklonili još jednu pozitivnu priču koja se brzo širi i zahvaljujemo NOBEL-u sto je za tu priču izabrao TRANSFORM tim“ – Arijana Baždarević, voditelj i koordinator Alora body&mind Outdoor Class.

Još jednom napominjemo časovi su potpuno BESPLATNI i prilagođeni svim generacijama bez obzira na nivo fizičke spremnosti.
Alora body&mind Outdoor Class kombinuje jednostavne elemente yoge i pilatesa kroz jedan fluidan, relaksirajuci čas. Jednostavne i lako izvodljive vježbe će djelovati relaksirajuće na um i tijelo, a pomoći će vam u korekciji posture, jačanju i toniranju muskulature cijelog tijela, te vas olakšati osjećaja bolnih i umornih leđa.

Instruktori: Amra Kalabušić i Arijana Baždarević

Za više detalja kontaktirajte nas putem info@transform.ba ili pratite naš event putem Facebooka pod nazivom Alora body&mind Outdoor Class.

One thought on “NOBEL i TRANSFORM nastavljaju saradnju: Neka Vaše subotnje jutro počne uz Body and Mind čas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *