(FOTO) Nobel i Transform poklanjaju sugrađanima Alora Body&Mind Outdoor Class

Fitnes studio “Transform” Sarajevo u saradnji sa kompanijom Nobel već sedmicama u kontinuitetu uspješno organizuje besplatan čas u prirodi.

Alora Body&Mind Outdoor Class održava se pod vedrim nebom i u predivnom prirodnom okruženju Centra Safet Zajko. Predvodi ga licencirana instruktorica MK Pilatesa Arijana Baždarević u saradnji sa Amrom Kalabušić.

Sadržaj časa osmišljen je kao kombinacija jednostavnih Yoga elementa i pilates vježbi. Yoga asane će djelovati relaksirajuće na um i unaprijediti fleksibilnost. Pilates vježbe imaju zadatak da ojačaju duboke mišiće i poprave držanje tijela. Kombinujući ova dva programa imamo za cilj da na ugodan način sve prisutne oslobodimo nakupljenog stresa i motivišemo za upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Čas se održava svake subote s početkom u 8:30 sati, u Centru Safet Zajko, sarajevske opštine Novi Grad. Prvobitna ideja je da se časovi organizuju uz atletsku stazu, međutim u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova selimo se u zatvorenu prostoriju u krugu Centra.

Sve što Vam treba za subotnje Body&Mind jutro su podloga za vježbanje, voda za osvježenje i ugodna (sportska) odjeća. U slučaju da niste uspjeli obezbjediti vlastitu podlogu, naši partneri iz Nobela su se potrudili osigurati određen broj. Vrijedi napomenuti da su naši partneri, osim podloga za vježbanje i vode za osvježenje, pripremili i prigodne poklon pakete za sve vježbače kao mali znak pažnje.

Posjetite nas u Centru Safet Zajko i započnite vikend na najbolji način. Očekujemo Vas!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *