TRX ST Workout: Grupnim programom do optimalne tjelesne pripreme i kvalitetne mišićne mase

Obavještavamo sve naše vježbače, kao i one koji to žele postati, da su u toku prijave za grupni TRX ST Workout.

Fitnes studio “Transform” već drugu godinu kontinuirano sprovodi grupni oblik treninga kojeg krasi poluindividualan pristup instruktora prema vježbačima, kao i prilagođen trenažni proces u odnosu na zahtjeve i potrebe sudionika.

Treninzi su raznovrsni. Iako se sam trenažni proces bazira na TRX Suspension Traineru, nerijetko se tokom treninga koriste i drugi rekviziti kao što su bučice, girje, steperi, te vježbe sa vlastitom težinom. TRX ST kao rekvizit je izrazito fleksibilan, čak do te mjere da s njim bez problema mogu raditi početnici/rekreativci kao i vrhunski profesionalni sportisti.

Ukoliko želite doći do optimalne tjelesne pripreme, formirati mišićnu masu i riješiti se nagomilanog stresa, kontaktirajte nas i rezervišite svoj besplatni probni trening.

TRX ST Workout realizujemo svakim danom osim subote u poslijepodnevnim satima. Trenutno su slobodna mjesta u grupama koje su na rasporedu:
a) srijeda – petak 18h – nedjelja 20h
b) ponedjeljak – srijeda – petak 17h

Nalazimo se u sarajevskom naselju Ciglane, na adresi Hakije Kulenovića 38.

Sve ostale informacije možete dobiti putem naše Facebook stranice gdje nas možete kontaktirati preko privatnih poruka, zatim mailom na info@transform.ba, te na broj telefona 061/365-775.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *