BodyART® u Transformu: Pronađite mir i budite fit kroz ljubav na prvi pokret

Obavještavamo naše vježbače, kao i sve zainteresovane, da od mjeseca aprila u naš raspored grupnih časova uvodimo bodyART®.

BodyART® je specifičan program treninga u kojem ključnu poziciju zauzima jedinstvo tijela, uma i duše. To je jedan vid funkcionalnog treninga koji je mješavina različitih tehnika i načina vježbanja koje se koriste na istoku i zapadu. BodyArt trening krasi pokretanje energije, mir, stabilnost, te unaprijeđenje motoričkih sposobnosti kao što su koordinacija, snaga i fleksibilnost. Ovaj tip treninga pomaže boljem držanju, te pruža prevenciju i sprečava bolove u leđima.

BodyART® časovi su prilagođeni za apsolutno sve kategorije vježbača i imaju dvostruku funkciju. Prva je psihološka, koja kaže da ne postoji osoba koja nakon ovakvog časa nije puna energije, fokusirana, smirena i zadovoljna. Druga je fizička, gdje vježbači dobiju kvalitetan funkcionalni trening koji nije opasan za zdravlje, kičmu, lokomotorni aparat i mišićni sistem.

U budućnosti, časovi BodyArta će se održavati srijedom u 19 sati. Vodit će ih certificirana bodyART® instruktorica Arijana Baždarević.

Pozivamo Vas da rezervišete svoje mjesto na probnom času. S obzirom da je bodyART® poznat kao i ljubav na prvi pokret, ostanak u našem studiju i nastavak upražnjavanja bodyART® časova je neminovan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *