U sjajnoj atmosferi održan Workshop/Masterclass sa Tamarom Vračar – Ratković

Danas je u Transform studiju na adresi Hakije Kulenovića 38 održan Workshop/Masterclass sa Tamarom Vračar – Ratković, profesoricom Kineziologije i instruktorom Michael King Pilates metode. 

Radionica je premašila očekivanja, kako organizatora i polaznika tako i same profesorice Tamare kao predavača. Tema “Tijelo kao rekvizit za funkcionalni trening” predstavila je određenu problematiku trenažnog procesa, kao i različit spektar rješenja. Aplauz na kraju, kao i zadovoljstvo na licima polaznika seminara dokaz su o utemeljenosti i kvaliteti onoga što nam je Tamara ponudila danas.

U okviru radionice održan je i praktični dio gdje su polaznici imali priliku odraditi BodyArt čas. Dan je završen promocijom knjige “Fit u trudnoći s pilatesom” autorice Vračar – Ratković.

Gostovanje Tamare Vračar – Ratković još jednom se potvrdilo kao sjajan potez, što samo po sebi nameće novi povod za susret i neku novu edukativnu radionicu gdje bismo svi skupa oplemenili naše znanje i poboljšali kvalitet rada u praksi.

Fitness studio Transfom Sarajevo se zahvaljuje svim učesnicima seminara, kao i predavačici Vračar – Ratković, te poručuje da ćemo priliku za naredni susret imati već za tri sedmice kada će nam doći profesor sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu dr. sci Asim Bradić i držati predavanje na temu “Tri istine izvrsnog funkcionalnog treninga“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *